Levering en verzending

Ik wil online slaappillen kopen maar ben benieuwd naar hoe deze worden geleverd.

Bij regioapotheek bieden wij levering door PostNL. De beste manier om online slaappillen te bestellen is natuurlijk met Track & Trace. Op deze manier weet je wanneer jou pakje aankomt. Wij bieden verzending met Track & Trace door PostNL..

Verzending met Track & Trace

Waarom zijn de verzendkosten bij het bestellen van medicijnen duurder dan bij een andere webwinkel?

De vraag geeft eigenlijk al (deels) antwoord. Het online bestellen van medicijnen is een unique branche waar met veel zorgvuldigheid wordt gewerkt. Het verzendprocess is ingewikkelder dan een reguliere webshop. Naast het verwerkingsprocess is ook het afleveren van de post ingewikkelder.

Levertijd na het plaatsen van een bestelling

De levertijd waarom je jou medicijnen thuis kunt verwachten hangt af van een aantal factoren. Allereerst is de levering binnen Nederland het snelst. Binnen Nederland en verzonden met Track & Trace? Meestal wordt jou bestelling de volgende dag al geleverd.

Om te zorgen dat je jou bestelling morgen in huis ontvangt, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

  • Plaats jou bestelling voor 12:00 en maak gebruik van een directe betaalmethode.
  • Betaal met iDEAL of Bancontact zodat wij jou bestelling direct kunnen verwerken.
  • Het afleveradres is in Nederland

Voldoe je aan de bovenstaande voorwaarden en is jou bestelling voor 12:00 besteld en betaald? Dan is het enkel nog nodig om een bestelling tussen maandag en vrijdag te plaatsen om deze de volgende dag in huis te kunnen ontvangen.

Let op: wegens enorme drukte worden momenteel alle bestellingen die voor 12:00 zijn besteld en betaald dezelfde dag verzonden. Alles na 12:00 wordt de volgende dag uiterlijk verwerkt. Zodra we de mogelijkheid hebben veranderd dit terug naar 14:00.

Slaappillen kopen in Belgie?

Woon je in Belgie en heb je slaappillen besteld op regioapotheek.org? Dan kun je jou bestelling doorgaans binnen 2 – 4 werkdagen thuis verwachten.

U dient er voor het plaatsen van een bestelling in Belgie wel rekening mee te houden dat PostNL op zondag en maandag niet verzend. Zo kan het in praktijk voorkomen dat als u op zaterdag besteld, uw bestelling pas dinsdag naar Belgie verzonden wordt en zo pas woensdag, donderdag of zelfs vrijdag bij u aankomt. Voor meer informatie over de levertijd van PostNL bekijk deze pagina met informatie over bezorgdtijd naar het buiteland van PostNL.

Let op woon je in Belgie of in Duitsland? Dan moet je thuis zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

De kosten voor een bestelling naar Belgie bedragen 15,00. Dit zijn puur de verwerkingskosten in combinatie met het hoge tarief om aangetekend naar het buiteland te verzenden.

Eventuele vertraging van jou bestelling

Soms is het erg druk bij PostNL. Op dit soort dagen kan een postbode ervoor kiezen om de post eerder op te halen. Zo kan er 1 dag vertraging ontstaan in het inzien van de Track & Trace informatie. Hierdoor vragen we je even geduldig af te wachten als je wel een Track & Trace e-mail van PostNL ontvangen heb maar er nog geen leveringsinformatie beschikbaar is.

Status van jou bestelling bekijken

U ontvangt van ons een aantal e-mails met statusupdates van uw bestelling.

  • De eerste mail ontvangt u na het plaatsen van een bestelling dit is een bevestiging
  • Bij ontvangst van uw betaling ontvangt u een tweede mail dat uw betaling is goede orde is ontvangen
  • Zodra wij uw bestelling verzonden hebben ontvangt u een statusupdate met leveringsinformatie
  • Bij verzending met Track & Trace ontvangt u voor 23:59 een e-mail van PostNL met uw track & trace code.

Ontvang je geen e-mails van ons? Bekijk dan ook eens de spam/ongewenst folder van uw e-mail.

Uitzondering bestellingen naar het buitenland. De Track & Trace voor bestellingen van het buitenland (Belgie en Duitsland) moeten handmatig worden verzonden. U ontvangt hiervoor een bestelnotitie van ons met een track & trace code. Dit kan tot 24uur na ontvangst van de mail betreft het verzenden van uw bestelling plaatsvinden.